Om denne blog – Alt om computer og internet

Denne blog er etableret af to friske fyre, der har kendt hinanden i mere end 20 år. Vi har etableret den for at fortælle folket mere om både computere og internet, så man nemt og sikkert kan få alle de informationer, man har brug for. Det er nemlig et meget stort marked, og det kan være svært at vælge den helt rigtige computer. Det er noget, vi kender til, og vi har også selv tidligere prøvet at købe noget, som ikke virkede så godt, som vi ønskede. Det er også derfor, vi ønsker at hjælpe dig, og vi er derfor også meget glade for, at du er her.

Hvis du ønsker at vide mere om internettet, og hvordan du bruger det fornuftigt, så er du med sikkerhed også kommet til det rigtige sted. Det er ikke lige meget, hvordan man benytter sig af internettet, og det er heller ikke lige meget, hvad for nogle hjemmesider man besøger. Det handler nemlig om at finde de bedste, og det gør man, når man undersøger markedet så godt som overhovedet muligt. Det kan tage lidt tid, men du kan her få gode råd til, hvordan du finder de bedste hjemmesider.

God kendskab til computere

Det er også godt at vide lidt om computere, inden man køber den helt rigtige, og det er noget, vi ved noget om. Vi arbejder begge to inden for IT, og vi har hver især gjort det i 10 år. Det betyder altså, at vi ved ret meget – eller det er i hvert fald, hvad vi selv siger. Vi ved også ret meget om internettet, og vi har været med lige fra starten. Vi er derfor meget glade for, at vi nu kan dele alle disse råd med dig, og uanset om du er begynder eller lidt erfaren, så har vi en hel masse at dele med dig, og det håber vi, at du vil have stor glæde af.

Vi vil tilstræbe os at opdatere denne blog så ofte som overhovedet muligt, men du skal som udgangspunkt ikke regne med, at det bliver mere end hver 14. dag, Så kan du også være sikker på, at vi lægger noget ind, der er i høj kvalitet, og du kan også være sikker på, at vi altid laver god research. Det betyder altså, at alle artikler her er både professionelle og gennemarbejdede, og det er også noget, vi er rigtig stolte af. Vi sætter i hvert fald en stor ære i at kunne levere dig alle de bedste oplysninger.

Endnu engang velkommen til, og hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at tage kontakt. Vi vil forsøge at vende tilbage, så snart vi har tid, og ellers er det bare at læse med her.