Tips&Tricks

til hjemmesiden, computeren og internettet

Tips & TricksSlet en fil helt fra harddisken

Sat på siden 13-09-2006

For absolutte begyndere -- se en forklarende video

Lige et lille tip når du sletter filer (især store filer ala film og lignende, som bare stadig fylder i papirkurv) !

For det første skal man bruge musen så lidt så muligt, men tastaturet (bedst for dine arme i længden - bevist) dvs. du skal aldrig højreklikke på en fil og vælge "slet" men bare klikke "Delete" og "Return/Enter" to knapper lige ved siden af hinaden VUPTI (ja efter du har klikket "Delete" kommer der en boks frem som spørger om du ja eller nej vil smide filen i papirkurven og den står automatisk på ja. ergo skal du ikke med musen klikke på ja men bare klikke på "Return/Enter" !
 
Men til selve tippet: Istedet for bare at klikke "Delete" og "Return" hurtig efter hinanden, så den ender i papirkurven (er dog nogen gange godt nok hvis du måske fortryder) ja så skal du klikke på "Delete" og hold "Shift" nede og klik "Return"...ja så er filen helt slettet fra din PC ..... ender ikke i papirkurv først !!!

Sådan skriver Danni Olling, som du kan læse mere af på http://www.dosdesign.dk

Jeg har filmet hele processen og indtalt kommentarer. Du kan se filmen her (3 minutter og 8 sekunder) - af uvisse årsager har YouTube fjernet billedet de første 23 sekunder, men det har ikke den store betydning:Kunne du lide tippet? Del det med dine venner.


|