Den daglige løbetur benyttede Celinda til at tænke. Andre løb med discmen på og hørte lydbølger eller musik, men hun foretrak den tidlige morgenstilhed kun afbrudt af enkelte swosch-lyde, når bybanen susede hen over hovedet på hende.

Celinda ignorerede de beundrende blikke, de mandlige joggere sendte hende. Hun løb med højt løftet hoved, det lyse hår sat op i en hestehale og med et enkelt pandebånd på. Løbedragten af micro-fibre sad tæt til kroppen, men ulig andre kvinder brugte Celinda kun farvede, uigennemsigtige dragter. Stik imod hensigten pirrede dette dog mændenes fantasi mere.

Biltrafikken var reduceret til de små el-drevne vogne, som transporterede folk fra deres bolig til stationen. Der blev vognen koblet på bybanen, hvis officielle navn var MONO-RAIL. Når man nåede den station, der var nærmest ens arbejdsplads, frakoblede man vognen og kørte den sidste del af turen alene. Firmaerne havde straks udnyttet, at der nu var mere plads på gaderne, og der var opstået en sand skilteskov, hvor store lysende skærme viste reklamespots til fodgængere, cyklister og joggere. Den for tiden dominerende reklame var fra firmaet TEBTY Deres produkt var forholdsvist nyt, og da det samtidig var voldsomt dyrt, var det kun nogle få, der kunne prale af at kende det førstehånds.

TEBTY - byt og bliv lykkelig, lød deres slogan

Var Celinda lykkelig? Hun havde i hvert fald selv valgt sin tilværelse som alene- pige. Generelt set foragtede hun mænd, som hun fandt kunne deles op i to hold - de, der savlede over hende, og de, der ikke turde nærme sig hende. Kvinder sagde hende endnu mindre. Alt for ofte var hun blev svigtet af såkaldte veninder, der havde fundet mænd, som de hang over evig og altid. Når det var vigtigt for hende at se godt ud, var det udelukkende for hendes egen skyld. Desuden nød hun den magt, det gav hende over mændene.