Britt Malkas edb-blog

Falsk Google AdWords-mail

adwords.pngDet er vel ikke megen grund til at advare længere, er der? Ved alle snart ikke, at nÃ¥r der kommer en e-mail fra et firma som fx PayPal eller – som nu – Google, sÃ¥ skal man liiige tjekke ud, om der er tale om en ægte mail eller phishing.

I dag modtog jeg tre e-mails, angiveligt fra Google AdWords, som beder mig opdatere mine betalingsoplysninger.

Det kunne have været sandt, for jeg har ofte problemer med at betale med mit franske visakort, og derfor har jeg som reserve et dansk visakort. Men det, der ledte mig på sporet af spoof, var indledningen:

Dear Google AdWords Customer!

Google har mit navn i deres kartotek. Der er ingen grund til, at de skulle skrive så upersonligt til en kunde.

Bagefter tjekkede jeg e-mail-adressen og ja, i ingen af tilfældene er der tale om den e-mail-adresse, jeg er registreret med hos Google AdWords.

Linket, du formodes at skulle hoppe på, er da heller ikke til https:// osv, som det ser ud til. Skjult via html er den rigtige URL, nemlig http://adwords.google.com.adwordsgl.cn/select/Login/

Lignende poster

  • Så prøver vi Google Adwords igen
  • Kan du huske Google fra 2001?
  • Google fjerner selv anførselstegnene
  • Googles browser kun til Windows
  • Blog forÃ¥rsager kurstab pÃ¥ 4 mia. dollars
  • Google kender ikke forskel pÃ¥ Sarkozy, Bush og Chirac
  • Googler du eller søger du?
  • Spar strøm nÃ¥r du søger pÃ¥ Google
  • Googe eller Google
  • Google-phone billeder lækket

  • You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

    Skriv et svar